Haabersti linnaosakogu valis esimehe ja kiitis heaks linnaosavanema kandidaadi

Eile õhtul kogunes esimesele koosolekule Haabersti linnaosakogu kümnes koosseis. Valiti linnaosakogu esimees, esimehe asetäitja ning kiideti heaks Oleg Siljanovi kandidatuur linnaosavanema ametikohale.

Haabersti linnaosakogu esimeheks valiti Lembit Kolk, kelle poolt hääletas 10 linnaosakogu liiget. Linnaosakogu esimehe asetäitjaks valiti Juhan Hindov, kelle poolt hääletas 11 linnaosakogu liiget.

Ühtlasi toetas Haabersti linnaosakogu Tallinna linnapea poolt esitatud Oleg Siljanovi kandidatuuri Haabersti linnaosavanema ametikohale käesoleva linnavalitsuse volituste ajaks. Siljanovi poolt hääletas 18 linnaosakogu liiget, erapooletu oli 1 linnaosakogu liige.

Linnaosavanema nimetab ametisse ja vabastab ametist Tallinna linnavalitsus linnapea ettepanekul, kuulates ära linnaosakogu arvamuse.

Haabersti linnaosakogu on 19-liikmeline. Sinna kuuluvad: Oleg Siljanov (Eesti Keskerakond), Juhan Hindov (Eesti Keskerakond), Andrei Vaingort (Eesti Keskerakond), Eduard Toman (Eesti Keskerakond), Irina Antonjuk (Eesti Keskerakond), Inga Rumjantseva (Eesti Keskerakond), Olga Barabaner (Eesti Keskerakond), Kristi Rüütel (Eesti Keskerakond), Zaven Bozikjan (Eesti Keskerakond), Tõnu Peit (Eesti Reformierakond), Piret Tulpe (Eesti Reformierakond), Lembit Kolk (Eesti Reformierakond), Katrin Helendi (Eesti Reformierakond), Kadri Karus (Eesti Reformierakond), Krista Soa-Tamm (Erakond Eesti 200), Johannes Vergi (Erakond Eesti 200), Tarmo Prikk (Erakond Eesti 200), Rain Veetõusme (Isamaa Erakond) ja Vootele Hansen (Isamaa Erakond).

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga