Lasteaias tähistati isadepäeva

08.-12. november oli Lauliku lasteaias pühendatud isadele ja rühmad tähistasid seda erineval moel.

Naerulindude ja Siisikeste rühmade isad olid oodatud kahel õhtul lasteaia õuele orienteeruma ja QR koodide alt avanevaid mõistatusi mõistatama. Pärast raja läbimist sai endale auhinnakastist ka preemia kaasa võtta. Tibukeste rühm korraldas pika hommikuse matka Glehni pargis. Leevikeste rühm kutsus isad hoopis õhtusesse Nõmme seiklusparki turnima. Ja nii põnev oli seda teha pealampide valgel! Tihaste rühm tervitas oma isasid laste poolt küpsetatud juustuküpsistega, mis kenasti purki pakendatuna kodudesse rändasid. Värvukeste rühma isad pidid kaardi abil leidma lasteaia õuest üles salvestavad pesulõksud ja tegutsema lõksudelt saadud juhiste järgi. Ja muidugi valmistati isadele rühmades ka kaarte ning tervitati õigel isadepäeval toredate lauluvideotega, mis valmisid nädala jooksul muusikaõpetaja kaasabil.