Toompargis avati tasakaaluliin

Tallinna kesklinnas Toompargi Falgi tee poolses servas saab alates tänasest katsetada slackline’i – maailmas populaarsust koguvat uut sportlikku vaba aja veetmise võimalust.

„Slackline’i saab katsetada ka Lembitu pargis, kuhu septembri lõpus lindi paigaldasime ja see on juba aktiivses kasutuses,“ ütles Kesklinna vanem Monika Haukanõmm. „See uus sportlik ajaveetmise viis on mõeldud mitte ainult lastele ja noortele vaid ka täiskasvanutele. Slackline’i saab harrastada nii suvel kui ka talvel ja iga uus võimalus olenemata aastaajast vabas õhus liikuda on teretulnud.“

Slackline’i avamisest võtsid osa Gustav Adolfi Gümnaasium viienda klassi õpilased, kes uut atraktsiooni kogenud treeneri Kristjan Kullamaa juhtimisel suure rõõmuga katsetasid ning õppisid, kuidas elastsel rihmal tasakaalu säilitada ja põnevaid trikke teha.

Slackline ehk tasakaaluliin on puude või postide vahele pingutatav elastne rihm, millel saab tasakaalu harjutada, köiel kõndi õppida ning vilumuse kasvades ka hüpata ja harjutusi teha. Slackline’i harrastajate hulk kasvab suure kiirusega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga