Õismäe tiigi ääres toimub Haabersti lasteaedade laulupidu

Õismäe tiigi ääres toimub Haabersti lasteaedade laulupidu
Haabersti
Elina Rannaste

E, 15/05/2023 – 00:00
Haabersti linnaosavanem Oleg Siljanov sõnas, et Haabersti lasteaedade laulupidu toimub amfiteatris teistkordselt ning lisaks lastele esineb seal ka muusikaõpetajate ansambel. „Amfiteatris toimuva laulupeo repertuaar hõlmab laule rahvaviisidest ja Eesti lastelaulude klassikast kuni tänapäevani,“ rääkis linnaosavanem ning lisas, et ka publik on oodatud vaatama nii rongkäiku kui kontserti. „Korraldajad paluvad aga külastajatel laulupidu jälgida seisukohtadel amfiteatri tagumises osas ning jätta amfiteatri istumiskohad väikestele esinejatele,“ lisas Siljanov.

Haabersti lasteaedade laulupidu korraldab Tallinna Nurmenuku Lasteaed koos Haabersti Vaba Aja Keskusega.

 
haabersti
Haabersti lasteaedade laulupeoke 2019_Foto_Tiina-Marju Jaksen.jpg


Estonian

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga