Haabersti päevakeskuses tähistatakse naistepäeva meeleoluka kontserdiga

Haabersti päevakeskuses tähistatakse naistepäeva meeleoluka kontserdiga
Haabersti
Elina Rannaste

T, 07/03/2023 – 00:00
Haabersti linnaosavanem Oleg Siljanov sõnas, et 8. märts on päev, mil tavalisest enam pööratakse tähelepanu naistele ja nii on sel korral ka Haabersti päevakeskuses. „Meeleolukal kontserdil päevakeskuses mängivad naistepäeval tantsuks ja pakuvad muusikalist meelelahutust armastatud laulja Boris Lehtlaan ning Are Jaama,“ ütles linnaosavanem.

„Haabersti päevakeskusesse on selleks puhuks üles seatud ka väike kohvik, kus saab osta soolaseid ja magusaid pirukaid ning teed ja kohvi, et nautida üheskoos mõnusalt kontserti, keerutada jalga tantsupõrandal või veeta lihtsalt toredas seltskonnas aega,“ rääkis Siljanov ning lisas, et kontsert on tasuta ja kõik huvilised lahkesti oodatud.
 
haabersti
Haabersti päevakeskuses toimub naistepäevale pühendatud kontsert.jpg


Estonian

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga