Haabersti eakatele toimub taas kinohommik

Haabersti eakatele toimub taas kinohommik
Haabersti
Elina Rannaste

K, 15/02/2023 – 00:00
Tasuta kinohommikud on väga populaarsed linnaosa väärikas eas elanike seas. Linnaosa valitsuse jaoks on see üks võimalus pakkuda kohalikele elanikele täiendavat vaba aja veetmise võimalust.

“Suvitajad” on ehedat kirge ja nakatavat nalja täis suvine komöödia, mis põhineb Juhan Smuuli samanimelisel jutustusel. Film valmib armastatud kirjaniku sajandaks sünniaastapäevaks ning on ühtlasi ka austusavaldus kunagisele kultuskomöödiale “Siin me oleme”, mis vändati sama algmaterjali põhjal. Imekauni Muhumaa looduse rüpes toimuv legendaarne lugu on toodud julgelt tänapäeva, sest Smuuli terane nägemus vastandlikest inimtüüpidest on ajatu.

Smuuli jutustuse ainetel kirjutas stsenaariumi Martin Algus ja filmi režissööriks on Ergo Kuld. Osades: Kaire Vilgats, Meelis Rämmeld, Pääru Oja, Ago Anderson, Eva Koldits, Kristel Elling, Lauri Nebel, Adele Taska, Robert Klein jt.

Eakate kinohommik toimub Mustamäe Apollo kinos, mis asub Mustamäe keskuses aadressil Tammsaare tee 104a. Haaberstist saab Mustamäe kinno mugavalt bussidega nr 12,13, 37 või 61, kinole lähim peatus on Tammsaare tee (buss nr 13 ja 61) või Mustamäe tee (buss nr 12 ja 37).
Film on eesti keeles venekeelsete subtiitritega. Osalemine on eakatele vanuses 65+ tasuta, kuid eelnevalt tuleb registreeruda telefonil 6404800, palume helistada tööpäevadel 10.00-16.00 või e-posti aadressil haabersti@tallinnlv.ee.

Registreerimine on avatud alates 13.02 ning kestab kuni kohti jätkub. Kohtade arv on piiratud!

Kohale oodatakse 15 minutit enne filmi algust koos isikut tõendava dokumendiga.
 
haabersti
Suvitajad.jpeg


Estonian

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga