Haabersti eakatele toimub kinohommik

Haabersti eakatele toimub kinohommik
Haabersti
Elina Rannaste

N, 19/01/2023 – 00:00
Tasuta kinohommikud on linnaosa väärikas eas elanike seas väga populaarsed. Linnaosavalitsuse jaoks on see üks võimalus pakkuda elanikele täiendavat vaba aja veetmise võimalust.
Eduard Bornhöhe samanimelisel jutustusel põhinev mängufilm viib vaataja aega, kus eestlaste rahvuslik iseteadvus oli alles tärkamas. Komöödia peategelased on mehed, kelle rinnus pakitseb soov oma rahvale midagi igavikulist kinkida – olgu selleks siis õhus lendav imemasin või maakeeli kirja pandud väärtkirjandus. Filmis mängivad Karl Robert Saaremäe (Saalomon Vesipruul), Veiko Porkanen (Tatikas), Maiken Pius (pesunaine Agnes), Ott Sepp (Värdi) ja teised. Filmi režissöör on Ain Mäeots, stsenarist Ott Kilusk, operaator Mihkel Soe ja kunstnik Karoliina Kull.

Eakate kinohommik toimub Mustamäe Apollo kinos, mis asub Mustamäe keskuses aadressil Tammsaare tee 104a. Haaberstist saab Mustamäe kinno mugavalt bussidega nr 12,13, 37 või 61, kinole lähim peatus on Tammsaare tee (buss nr 13 ja 61) või Mustamäe tee (buss nr 12 ja 37).

Film on eesti keeles ja venekeelsete subtiitritega. Osalemine on eakatele vanuses 65+ tasuta, kuid eelnevalt tuleb registreeruda telefonil 6404800 või e-posti aadressil haabersti@tallinnlv.ee. Registreerimine on avatud 16.–27. jaanuaril. Kohtade arv on piiratud.
Kohale oodatakse 15 minutit enne filmi algust koos isikut tõendava dokumendiga.

 
haabersti
Kaader filmist Kuulsuse narrid.jpg


Estonian

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga