Õismäe tiigi ääres toimub talvepidu

Õismäe tiigi ääres toimub talvepidu
Haabersti
Elina Rannaste

N, 12/01/2023 – 00:00
Haabersti linnaosavanem Oleg Siljanov sõnas, et Haabersti talvepidu on välja kasvanud kuuskede põletamise üritusest.  „Kui varasemalt on aasta alguses Haaberstis korraldatud jõulukuuskede põletamise üritust, siis juba mitmeid aastaid ei ole kuuski siiski põletatud, sest kokku kogutud vanad jõulukuused on linnaosavalitsuse tellimusel leidnud oma tee Utilitase koostootmisjaamadesse ning neid taaskasutatakse linna majade kaugkütte ja elektrienergia tootmiseks,“ selgitas linnaosavanem.

Linnaosavanema sõnul on ürituse eesmärk tuua pimedatesse õhtutesse valgust ja soojust ning selle traditsiooniga linnaosavalitsus ka sel aastal jätkab. „Talvepeol saab näha Siim Koppeli UV trummi- ja tantsushowd, tantsukavadega esinevad Tantsuteater Polly ning seeniortantsurühm Haabersti Õied, ühislaulu juhib Jaan Kirss. Lisaks toimuvad lastele vahvad tegevused Haabersti noortekeskuse eestvedamisel,“ rääkis Siljanov ning kutsus huvilisi Õismäe tiigi äärde.

Haabersti talvepidu korraldab Haabersti Linnaosa Valitsus. Üritus on tasuta ning kõik huvilised oodatud.
haabersti
Talvepidu 6×3-1.png


Estonian

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga