Vandaalide „looming“ läheb Haabersti linnaosavalitsusele maksma tuhandeid eurosid

Vandaalide „looming“ läheb Haabersti linnaosavalitsusele maksma tuhandeid eurosid
Haabersti
Elina Rannaste

N, 15/09/2022 – 15:17
Haabersti linnaosa vanem Oleg Siljanov sõnas, et linnaosavalitsus teeb kindlasti sodimiste ja vandaalitsemiste kohta avalduse ka politseile. „Võõra vara tahtlik kahjustamine on lubamatu. Sodimisi või vandaalitsemisi märganud elanikke palume sellest teada anda kas linnaosavalitsusele või politseile,“ ütles linnaosavanem. “Usun, et tähelepanelike inimeste abi võib politsei juhatada „kunstnike“ ja vandaalide tabamiseni ning nii saame üheskoos piirata nii lõhkumisi kui sodimisi,” jätkas Siljanov.

„Linnaosavalitsus tegeleb igapäevaselt sellega, et rajada uusi mängu- ja treeningväljakuid, paigaldada pinke ja prügikaste eesmärgiga tõsta elanike heaolu ning muuta linnaosa atraktiivsemaks. Paraku töötavad vandaalid selgelt nendele eesmärkidele vastu,“ tõdes Siljanov. “ „Näiteks Õismäe tee 62 hoovis asuv liumägi kuulub välja vahetamisele ning ainuüksi selle elemendi vahetamine läheb linnaosavalitsusele maksma 4000 eurot,“ sõnas linnaosavanem.  

„Kui me räägime ebaseaduslikust grafitist, siis kritseldajate loomingu ühe ruutmeetri puhastus läheb linnaosavalitsusele maksma kuni 100 eurot. Käesoleva aasta algusest on linnaosa eelarvest kulunud grafitite ja sodimiste eemaldamisele ning linnavara parandamisele ja asendamisele kokku juba ligikaudu 8000 eurot,” lisas linnaosavanem.
 
haabersti
Grillmaja Harku järve ääres (1).jpg


Estonian

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.