Avaldage arvamust

RMK plaanib Nõmme-Mustamäe maastikukaitsealale rajada loodusõpperaja. Valminud on projekt, millele oodatakse kodanike ettepanekuid. Projektis on paika pandud raja trajektoor ning läbi on viidud ka taimeliikide inventuur, et kaitsealuste liikide kasvukohti kaitsta.

Loodusõpperaja pikkus on 2,5 km ja see kulgeb mööda olemasolevaid metsaradu. Täiendavaid teid ja radu ei looda. Õpperada tähistatakse suunaviitadega. Lisaks on planeeritud Vanaka mäele puidust trepp ning idapoolsele rajalõigule puidust trepp terrassiga, et kaitsta puujuuri ja takistada erosiooni. Lameoru lähistele nõlva alla on samuti ette nähtud laudraja lõik koos piirdega.

Puid ei ole plaanis ehituse käigus raiuda ning tänavavalgustust rajale ei projekteerita.

Kodanike ettepanekuid loodusõpperaja projekti osas oodatakse 30. juuniks 2022 RMK kodulehel, kust leiab ettepanekute esitamise vormi: Siin!

Kodulehel saab tutvuda ka asendiplaani ja seletuskirjaga.

Avaldame RMK projekti täpsema kirjelduse ka värskes Mustamäe lehes.

Mustamäe Linnaosa Valitsus

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.