Lasnamäel jätkatakse lilledega linnaruumi kaunistamisega

Eile kaunistati Lasnamäel lilledega Pae, Lindakivi ja Saarepiiga sillad.

„Alustasime sel hooajal sildade kaunistamist 25. aprillil kui võõrasemadega sai kaunistatud Pallasti sild. Nüüd on lilled lisatud ka teistele sildadele. Loodame, et lilled muudavad suvise aja veetmise Lasnamäel veelgi meeldivamaks,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko

Pae sillale paigutati 4 lilletorni ning 2 suurt lillepotti, Lindakivi sillal on eilsest 10 lilletünni ning Saarepiiga silda kaunistavad 8 lilletorni. Lisaks asendatakse Pallasti ja Lindakivi sillal suvelilledega peenardes olevad lilled.

Sildade kaunistamisel arvestatakse lillede elueaga ning neid uuendatakse selliselt, et rohelust jätkuks oktoobrini.

Esmakordselt alustati Lasnamäel lilledega sildade kaunistamisega 2020. aastal.