Lasnamäe Linnaosa Valitsus kutsub elanikke talgutele

Lasnamäe Linnaosa Valitsus ootab elanikke aprillis toimuvatele talgutele. Talgud toimuvad Pae Pargis, Vormsi rohealal, Katleri-Paasiku piirkonnas, Lasnamäe tänava ääres, Laagna tee nõlval ja Raadiku piirkonnas.

„Sel aastal korraldame talgud koostöös kohalike inimeste ja organisatsioonidega viies erinevas kohas. Ma julgustan seekord ühinema ka nendel elanikel, kes seni ei ole veel meie koristustöödega liitunud. Talgutel osalemine on hea võimalus üheskoos enda kodukohta puhtamaks muuta. Kõigil soovijatel on võimalik anda enda panus Lasnamäe paremaks muutmiseks“, ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Talgud toimuvad:

21. aprillil kell 13.00-15.00 Pae Pargis (kogunemine Pallasti 54 hoone juures)

23. aprillil kell 12.00-15.00 Vormsi rohealal (kogunemine mänguväljakul)

23. aprillil kell 12.00-15.00 Katleri-Paasiku piirkonnas (kogunemine Paasiku 28 nurga juures)

24. aprillil kell 12.00-15.00 Lasnamäe tänava ääres, Laagna tee nõlval (kogunemine Lasnamäe tn 31 parkimisplatsil, Lasnamäe tn 38 maja juures)

24. aprillil kell 12.00-15.00 Raadiku piirkonnas (kogunemine Raadiku parkimismaja ja Raadiku 8b/1 vahel).

Koristustöödes osalevad linnaosa valitsuse liikmed, Majaka-Sikupilli ja Katleri-Paasiku kogukonnad, Lasnamäe Noortenõukogu ja Noortekeskus. Vormsi roheala talgud korraldatakse koostöös Tallinna linna ja MTÜ-ga Rohelinn välisprojekti “GoGreenRoutes” raames, kus saab osaleda põnevas “Clean games” koristusmängus.

Lasnamäe Linnaosa Valitsus varustab talgulisi vajalike töövahenditega ning tagab ka kogutud prügi äraveo. Talgutööde lõpus saavad kõik talgulised ka väikest kehakinnitust.